Създайте актуални кухни в цветовете, които ще доминират интериора през 2021

10.02.2021 Дом,Кухни

Наясно сме, че интериорният дизайн е изкуство – умението да създадеш дизайн за едно помещение, което ще блести със своя индивидуалност, безспорно е умение, което е чудесно да притежаваш. В днешната статия ще съсредоточим вниманието си върху създаването на уютни и прекрасни кухни, които ще впечатлят дори и най-претенциозните и взискателните.

Знаем, че може би най-важните помещения в едим дом, са именно онези кухни, които използваме ежедневно за приготвяне на всевъзможни вкусотии и кулинарни експерименти. Какви са обаче тенденциите, които да следваме, ако целта ни е да създадем наистина впечатляващи кухни? Винаги можем да започнем със цветовете – така, още от началото, ще знаем какъв да е крайният вариант, който да очакваме.

Цветът на вашите кухни ще предопредели и цялостното настроение на помещението

Ако желаете да сте наистина актуални и в крак с последните тенденции, то с радост в днешната статия ще ви уведомим кои ще са интериорните цветове за 2021г. Така лесно ще можете предварително да се насочите относно това как биха изглеждали вашите кухни в завършения си вариант.

Ако искате да притежавате модерни кухни, то безспорно цветовете, на които следва да заложите, са жълтото и сивото. Именно тях от Pantone определиха като най-актуалните и модерни през тази година. Не бихме могли да сме по-щастливи с този избор.

Жълтите кухни определено чудесно се вписват в концепцията за приветливо, носещи усмивки помещение. Знаем, че жълтият цвят подчертано много събужда у нас позитивните усещания, а за кухня е особено подходящ нюанс – доказано е, че топлите цветове събуждат апетита. Сигурни сме, че именно това целят всички домакини, създавайки своите бъдещи кухни.

В жълто можете да проектирате както шкафовете и чекмеджетата, така и отделни елементи от самата кухненска мебел. Ако искате да заложите само на акцентен цвят, то жълтото отново се явява изключително добър избор за вас.

Сиви кухни? Защо не! Ето какво внушение ще постигнете с дизайна

Сивият цвят е другият от звездната двойка тази година. Дори и на пръв поглед идеята за сиви кухни да ви се вижда необичайна и не особено хармонична и уютна, то помислете пак. Внедряването на сив цвят, дори и само в някои акценти и елементи, ще допринесе за усещания като стабилност, здравина и баланс. Не случайно именно сиво срещаме изключително често в скандинавския стил на обзавеждане, който се слави с гореописаните качества и усещания.

Разбира се, работата с професионални дизайнери положително ще ви помогне при създаването на наистина красиви, удобни и функционални кухни. Не губете време, а част по-скоро изберете своя изпълнителски екип, който ще превърне интериорните ви мечти в реалност.

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status