Baccarat Rouge 540 е луксозен и страстен аромат, който ни кара да мечтаем

Baccarat Rouge 540 е един от най-впечатляващите и разпознаваеми парфюми на новия век, разработен от Франсис Куркджиан през 2017 година. Парфюмният екстракт, подходящ както за мъже, така и за жени, е нова по-трайна и интензивна версия на парфюмната вода Rouge 540 Baccarat, лансирана през 2015-а по повод 250-ата годишнина от създаването на френската класическа компания за производство на фин кристал – Baccarat.

Късметът обича смелите и дръзките, категоричен е създателят на Baccarat Rouge 540

Мотото е валидно, както за парфюмната къща Maison Francis Kurkdjian, създадена от именития парфюмерист Франсис Куркджиан и неговия съдружник Марк Шая, така и за компанията за кристали с над двувековна история – Baccarat. През 1764 г. кардинал Луи-Жозеф дьо Лавал-Монморанси получава разрешение от крал Луи XV да открие стъкларска фабрика в град Бакара, разположен в областта Лотарингия в Източна Франция. Смелостта и предприемчивостта на нейните управници я превръщат в бранд от най-висок клас, синоним на производството на елитен и фин кристал. Baccarat и Франсис Куркджиан преплитат пътя си през 2015-а година, когато се ражда емблематичната парфюмна вода Baccarat Rouge 540, лансирана в лимитирана серия от 250 флакона, изработени от бутиковия кристал Baccarat.

Винаги правя паралел между парфюма и любовта, споделя Франсис Куркджиан, разработил Baccarat Rouge 540

В някои отношения намирането на подходящия за нас аромат е като намирането на любовта. Съществува любов от пръв поглед, любовта на живота ни, както и любови, които идват и си отиват. Те бележат истинския ход на живота ни. Същото е и с парфюмите, които избираме да ни споходят в най-важните моменти. Те разказват много за това кои сме ние“, отбелязва един от най-великите парфюмеристи на нашето време Франсис Куркджиан. „Бях безкомпромисен към качеството на Baccarat Rouge 540, така подхождам към всички мои творения“, отбелязва той.

Отдайте се на емоциите, които Baccarat Rouge 540 предизвиква, призовава Франсис Куркджиан

От създаването на Maison Francis Kurkdjian най-голямото ми желание е да експериментирам с парфюмите във всичките им форми“, признава Куркджиан. С творчеството си парфюмеристът показва, че владее древната алхимия на ароматните съставки и с лекота открива най-добрия начин, по който те си взаимодействат. „Каквото природата не може да създаде, трябва да бъде измислено от парфюмеристите“, отбелязва Франсис Куркджиан. Ароматната композиция на Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 преплита шафран и горчив бадем във връхните нотки, последвани от египетски жасмин и червен кедър в сърцевината, допълнени със запомнящите се и трайни базови акорди мускус, кехлибар и дървесни акценти. Според парфюмни експерти MFK Baccarat Rouge 540 се отличава с хомогенния си ароматен силует, който запленява и владее сетивата. Внушителната Baccarat Rouge 540 цена е оправдана от гледна точка на високото качество и елитарност на нишовия парфюмен екстракт, който се отличава с употребата на ценни и редки съставки при композирането на аромата, както и с луксозния си флакон от кристал Baccarat. „Необичайната му сила прави този парфюм мистериозен и единствен по рода си“, отбелязва неговият създател Франсис Куркджиан. Парфюмът Baccarat Rouge 540 е съзвучен с философията, че луксът и изобилието никога не са прекалено много, а средствата, инвестирани в аромата, който е белег на блясък и стил, винаги си заслужават.

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status