4 Грешки при покупка на вибратор за секс игри

Както всеки друг луксозен продукт, покупката на секс играчки трябва да бъде добре обмислена, защото когато инвестирате в нея, вие инвестирате в личното си удоволствие. Те ще ви помогнат да опознаете природата си чрез собствените си желания. А съвременните изследвания само потвърждават този неоспорим факт.

За какво трябва да внимавате, преди да си купите вибратор:

  1. Не обръщате внимание на материала на изработка

За някои от нас просто да видим, че има отметка  „водоустойчив“ е повече от достатъчно. Като цяло обаче трябва да проверите отново дали вашият следващ приятел за удоволствие е достатъчно добър. Когато става въпрос за предмети, които ще поставите вътре във вас, трябва да се уверите, че е направено от безопасен за тялото материал.

Силиконът е любим и много известни марки използват само силикон от медицински клас. Той предава добре вибрациите и не е порест (което означава, че никакви токсични материали няма да се задържат вътре и да проникнат в тялото ви) и е лесен за почистване. 

вибратори за секс
  1. Пренебрегвате силата на вибрациите

Опознайте себе си и след това ще знаете какво да търсите. Силата на секс играчките варира от меки пулсации до дълбоки и мощни вибрации. За да изберете перфектния вибратор, добра идея е да знаете общото си ниво на чувствителност. Запитайте се дали се радвате на нежна или по-силна стимулация. Умно е да търсите продукт за удоволствие, който има много нива на интензивност. Това позволява експериментирането с избора между всички режими.

  1. Избирате първия видян, без да се съобразите с размера и формата

Помислете какво ви харесва най-много, когато мастурбирате и правите секс. Ако удоволствието с един пръст върши работа, голям вибратор може да не ви хареса. От друга страна, можете да се нуждаете от по-голям такъв. 

Как да изберете правилната форма? Помислете как обикновено си доставяте удоволствие. Докосвате ли клитора и G-точката? Харесвате ли интензивни локални усещания или по-леки, но по цялото тяло? 

След като разберете какво харесвате, ще ви бъде по-лесно. Можете да изберете между класически вагинални вибратори, такива за стимулиране на G-точката или комбинирани тип “заек”.

Но какво, ако не знаете кой тип стимулация е най -добър? Тогава вземете класическия за вагинално проникване! Експертите препоръчват тези вибратори, дори ако не мислите да ги използвате вътрешно. Причина: освен всичко друго, те стимулират чудесно и всяка външна ерогенна зона – с един куршум, два заека.

  1. Не обръщате внимание на външния вид

Без значение колко мощен е вибраторът, би било огромна грешка да си купите нещо, което смятате, че изглежда страшно, странно или естетически непривлекателно. Красотата на вибратора е почти толкова важна, колкото и това, което прави – в края на краищата, това е нещо, което използвате, за да се възбудите. Изберете този, който гъделичка тази секси част от въображението ви.

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status