Грим на очите – как да изберем правилните продукти

10.02.2021 Грим,Мода

Всяка дама е наясно, че прекрасната и съвършена визия често пъти зависи от използваните грим продукти – дали ще спрем избора си на фон дьо тени с леки текстури, палитри от сенки за очи с многобройни цветове и нюанси или дръзки и подчертаващи спирали и очни линии, при всички случаи крайният резултат ще е особено впечатляващ.

В днешната статия ще съсредоточим вниманието си върху използването на качествените грим продукти в сферата на макиажа за очи. Ще си поговорим за най-често използваните артикули, както и ще споменем някои трикове, чрез които бихте съумели да изберете наистина висококачествени продукти.

Грим за очи – как да изберем подходящите сенки

Пазарът е буквално залят от палитри със сенки за очи – предлагат се всякакви по размери и съдържание варианти. Дали ще спрете избора си на матиращи, седефени или блестящи сенки, зависи изцяло от вашия избор.

Специалистите повдигат завесата от света на красотата и разкриват няколко трика, чрез които бихте могли да проверите дали вашите грим сенки са с високо качество. Както знаем, важно е използваният макиаж да е качествен, за да е дълготраен. Вземете палитрата и потъркайте с пръст върху няколко от сенките, разположени в нея. Проверете наситеността на отпечатъка – този тест би ви демонстрирал доколко избраните от вас сенки за очи са силно пигментирани.

Друг начин, врез който да проверите качеството, е като проследите доколко сенките са ронливи – колкото повече се отронват и полепват по лицето ви, толкова по-малко време ще се радвате на дълготрайни и наситени цветове. Ето защо е важно да изберете грим палитри, които са добре пигментирани и не особено ронливи.

Всеки един грим изглежда наистина впечатляващо с очна линия и спирала

Няма какво да се лъжем – всяка дама би искала да привнесе нотка драматизъм и енигматичност в погледа си. Добрата новина е, че това е особено лесно постижимо с правилните очна линия и спирала – тези два грим продукта абсолютно категорично ще съумеят да направят очите ви да изглеждат наистина привлекателно и правещи впечатление.

Не забравяйте всяка вечер преди сън добре да отстранявате своя грим, за да запазите кожата си добре почистена, тонизирана и освежена. Никак не е препоръчително да заспивате с макиаж – използвайте щадящи и професионални продукти за отстраняване на грим. Подходящи са както млеката за почистване на лице, така и двуфазните продукти и мицеларните води. Изборът на правилния продукт за вас зависи изцяло от личните ви предпочитания и поносимостта на вашата кожа.

Надяваме се с днешните грим съвети да сме съумели да хвърлим малко яснота по отношение на правилния подбор на грим продукти.

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status