Как да изберем подходящ авотмобил?

Купуването на кола вече не е лукс, а напълно обичайно нещо. Друго нещо е, че днес има много измамни схеми, в които не само не получавате кола, но и губите собствените си пари, които спестявате от дълго време. Но наистина искате да видите собствената си кола в гаража. И за това трябва да знаете как да си купите кола правилно.

Купи автомобил от интернет

Да, днес автомобилите често се купуват чрез интернет чрез реклама, понякога автомобилите се купуват в автокъща. Но, отново, за да върви всичко гладко, трябва да знаете клонките и да ги заобиколите. По принцип най-сигурният начин за закупуване на автомобил е чрез автокъща. Това може да бъде добре известният шоурум на Kuban Auto, който се е доказал от най-добрата страна и може да предостави на клиентите както нови автомобили, така и доказано употребявани автомобили, които имат добра история и където има идеално техническо състояние. Освен това, има много добър избор сред употребявани автомобили, така че можете да вземете точно колата, за която сте мечтали отдавна. Но най-важното е, че в автокъща не взимате прасе в пъп и не рискувате парите си. Всички транзакции са прозрачни, а колите са истински.

Тук на място ще получите целия пакет документи, можете да издадете Casco или Osago, а също така да получите печеливша промоция или интересна специална оферта. И ако вече имате кола, просто искате да си купите нова, можете да използвате услугата Trade-in в автокъщата. Така че купувате чисто нова кола за сметка на старата; можете да платите разликата в цената в брой на място или да уредите баланса на кредит.

Решихте ли да купите кола в интернет? След това, за да намалите вероятността от лоша сделка, обърнете внимание на нашите съвети:

Преди да се запознаете с рекламите, незабавно отстраняваме онези, където се изисква да направят авансово плащане или да оставят депозит. Колите не са банички и не се разпространяват бързо. Затова винаги ще имате време да стигнете до адреса, за да огледате колата. И ако ви помолят за пари, за да задържите колата за вас, тогава се пригответе, че след прехвърлянето няма да видите съобщението, а телефонният номер няма да отговори.

Ако видите много ниска цена, заобикаляйте и рекламата. Тук явно нещо не е наред. Или с документи, или с откраднат автомобил, или може би има технически проблеми.

Как да изберем подходящ автомобил

Ако видите кола и тя има чужди номера, също е по-добре да ги заобиколите, защото с такива коли ще има парични разходи, защото ще трябва да преминете през пълно митническо разрешение. Сигнал трябва да бъде реклами без снимки, без документи или автомобили, които са на лизинг, кредит, залог.

Ако сте намерили подходящо превозно средство, обърнете внимание на неговата история. Ако колата не си проправя път през базите или е имала голяма промяна на собствениците на автомобили, вие също трябва да сте нащрек.

Купи кола от автокъща

Е, тогава определено трябва да се срещнете със собственика, да огледате колата, да разгледате всички документи, включително да се запознаете с TCP и секцията със специални бележки. Когато проверявате документи, погледнете съответствието на маркировките и номерата. Ако има нечетливи знаци или видях шевове със знаци, забелязали чужди примеси или тонът на боята на места не съответства на основния, ако нещо е смущаващо на външен вид, по-добре е да не купувате кола, което може да доведе до проблеми само в бъдеще. По-добре да потърсите друга кола. Още по-добре, купете автомобил в доверена автокъща, защото тогава сделката определено ще бъде завършена с успех, а колата ви ще продължи дълго време без проблеми и оплаквания.

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status