Как да определим личността на жената по обувките, които тя носи

Трудно е да се разбере характера на друг човек, но е почти невъзможно да се разбере характера на жената. Но все пак можете да се опитате да идентифицирате основните характеристики, като обърнете внимание какъв вид обувки тя избира. Разбира се, повечето съвременни момичета нямат нито един чифт обувки; в гардероба може да има голямо разнообразие от обувки и ботуши. Но все пак си струва да разгледаме отблизо какви обувки тя избира най-често.

Видове обувки според подметката

Интересен факт е, че за да определите какви черти на характера са присъщи на едно момиче, трябва да обърнете внимание на какъв ток имат обувките й в ежедневието. Повечето момичета ще носят токчета на партито, така че трябва да обърнете внимание на избора на ежедневни обувки

Обувки с висок ток

Момичетата, които носят обувки на висок ток, дори когато отиват в супермаркет за хранителни стоки, имат ниско самочувствие. За тях подобни обувки са инструмент, който им позволява да се издигнат над другите. В допълнение, обувките на висок ток често се избират от момичета, които са в търсене на „принц“.
Ниски токчета и стъклен ток. Тази опция е избрана от романтични момичета, които обичат да флиртуват. Обикновено това са изискани натури, които обичат изкуството.
Високи токчета Това е изборът на решителни момичета, за които има две мнения – нейното и грешното. Освен това такива момичета се отличават с някаква непредсказуемост на характера.

Нисък ток Тези обувки са избрани от момичета, които са леки на крака. Те мразят конфликтите, но ако си поставят цел, ще стигнат до нея до края.
Плоска подметка Такива обувки често се предпочитат от грижовни и отговорни момичета. От тях стават много добри работници и съпруги.

Видове обувки

Когато оценявате черти на характера, струва си да оцените вида обувки, които тя носи.

Обувки с класическа подметка

Това е изборът на общителни дами, които се опитват да избягват конфликти с другите. При спорове те винаги се опитват да заемат неутрална позиция. Такива момичета, като правило, не разбират „фини намеци“, ако искате да се съгласите с тях за нещо, трябва да говорите директно.
Меки мокасини или мокасини. Дамите не са натрапчиви, едва ли ще бъдат първите, които се обадят на мъж, така че потенциалният джентълмен трябва да поеме инициативата. Като правило те са много отговорни служители, изпълняват всички задачи точно и в срок.
Лачени обувки. Лачените обувки са предпочитани от дамите, които ценят признанието на другите. За да спечелите нейното благоволение, струва си постоянно да хвалите и да правите комплименти.
Обувки тип балеринки Любителите на балетни обувки, като правило, са мечтателни и романтични.

Оригинални маратонки

Оригинални маратонки е изборът на активни момичета, които са постоянно в движение. Те не се различават по хитрост, не обичат особено комплиментите. За да спечелите вниманието на такова момиче, трябва да покажете интереса си към бизнеса.

Високи грациозни ботуши с връзки Тези момичета винаги са в центъра на вниманието, и освен това, без никакви видими усилия от тяхна страна. Във всяка компания те веднага стават „на борда“, други се вслушват в мнението им.

Uggs. Ако едно момиче обича да носи тези обувки, въпреки че вече не е на мода, това означава, че тази дама винаги има собствено мнение. Освен това тя никога няма да влиза в спорове с онези, които не са съгласни с нея, а просто ще прави мълчаливо това, което смята за необходимо.

Дамски маратонки и зимни боти и ботуши

Ботуши Любителят на ботушите е уверен в себе си, тя не се характеризира с романтика и мекота. Много е трудно да убедите такава жена да прави компромиси, както в работата, така и в личните отношения.
Боти Момичетата, които избират ботильоны, имат лек характер. Те са изходящи и забавни. Но може да им бъде много трудно да направят избор, те се колебаят дълго време, преди да вземат това или онова решение.
Разбира се, не бива да приемате тези характеристики твърде сериозно. Винаги има изключения, които само доказват правилото.

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status