ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАН 7 days ago

Бутик Париж - Мъжка мода от малки до големи!

(0/5)
СНИМКИ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
ОПИСАНИЕ

Ние сме Бутик Париж! Be above all. Make the impossible possible.

01. Винаги предлагаме актуални модели дрехи с Premium качество на материи и изработка. Стремим се цените ни да бъдет възможно най-конкурентни според пазарните! Продаваме Страхотни дрехи на Страхотни хора! Постоянно зареждаме нови модели, затова следете сайта и инстаграм страницата за ново зареждане!
02. Винаги сме на разположение за клиентите си 24/7. Държим на хората, които пазаруват от нас да са доволни на 100%! Прозрачните политики на работа, доставка, връщане, замяна, точна информация за продуктите и др. са гаранция за това! Коректни сме с клиентите си и не само. Всеки наш клиент е и наш приятел, който може да разчита на нас в бъдеще! Много от вас вече ни се довериха и останаха доволни и очаровани!
03. Разполагаме с два добре заредени физически магазина в гр. Сандански, които работят абсолютно всеки ден /точните им адреси ще откриете тук/. Предлагаме опция „Видео разговор“ или иначе казано, разбираме се с клиента кога и как му е удобно да проведем видео разговор и му показваме моделите на живо, отговаряме на въпросите в реално време, като заставаме пред клиента не само като организация, но и като полезен съветник в избора, не крием лицата и опита си!
04. Веднъж поръчали и получили своята поръчка, Вие ставате член на нашия „Бутик Париж клуб“. Не формална, но не и малка подробност, която всички наши досегашни клиенти знаят, е че след първата поръчка всичко работи в полза на клиента, а именно: по-добри цени, още по-експертни съвети при избора, по-ранен достъп до ексклузивни модели и т.н.
05. Нашите МИСИЯ, ВИЗИЯ и ЦЕННОСТИ не са забогатей бързо на гърба на клиента докато го лъжеш и мамиш, а точно обратното! Действаме напълно отговорно и изцяло в полза на клиента!
06. Закупените от нас стоки пристигат с бърза доставка до офис на еконт или адрес. Поръчката става изключително лесно и бързо! Приемаме поръчки през сайта, през instagram страницата и по телефона!

Удобства
  • Плащане с кредитна/дебитна карта
  • Дрехи и обувки
  • Позволено за домашни любимци
  • Паркинг
  • Онлайн пазаруване
  • Физически магазини
  • Добро мобилно покритие
ВИДЕО
ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА
Все още няма оценки
Оцени първи този бизнес
Оцени
5
4
3
2
1
Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status