ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАН 4 days ago

Пътна помощ за София и страната от StreetHelp.bg

(0/5)
СНИМКИ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
ОПИСАНИЕ

Streethelp.bg е българска фирма, специализирана в предлагането на широк спектър от услуги, свързани с Пътна помощ и трансфер с репатрак. Фирмата се локализира в град София, но през годините успешно разширява своята клиентска мрежа до 1000 км обхват от столицата.
През годините Streethelp.bg увеличава броя на доволните си клиенти, предлагайки уникални ценови условия. Фирмата награждава лоялните си потребители с персонализирани намаления, редовни отстъпки и най-ниските цени в бранша. В допълнение, фирмата предлага гаранция за безопасността на превозните средства по време на товарене, превозване и сваляне.
Streethelp.bg предлага на клиентите разнообразие от услуги при необходимост от бързо реагиране и помощ на пътя. Фирмата предоставя опция за техническо обслужване на място. Тя включва възможност за смяна на гума, доставка на гориво или автосервиз. Ако ситуацията позволява, фирмата може да осъществи моментално техническо поправяне на превозното средство. Това може да включва смяна на ремък или гуми, както и поправка на автомобила.
Други услуги от Streethelp.bg са оказване на съдействие при завеждане на щети, преминаване на ГТП или регистрация в КАТ. Освен това, фирмата предлага аварийни услуги като превозване на закъсали или повредени превозни средства.
Още едно предимство на Streethelp.bg е, че предлага опция за автодиагностика – четене и изтриване на грешки от контролера, следене на данни в реално време, отключване на екстри и др.

Удобства
ВИДЕО
ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА
Все още няма оценки
Оцени първи този бизнес
Оцени
5
4
3
2
1
Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status