ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАН 6 days ago

ОТРИКС ЕООД

(0/5)
СНИМКИ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
ОПИСАНИЕ

Отрикс ЕООД, гр. Габрово е инженерингова компания, специализираща се в доставката на висококачествени, съвременни инструменти на водещите световни производители, лидери в областта си. Фирмата осъществява дейност по доставка на пълния спектър на металорежещи инструменти и окомплектовка за металообработващи машини, абразивни и измервателни инструменти – както на български производители, така и на чуждестранните ни партньори.

Отрикс ЕООД, гр. Габрово, като представител на едни от най-реномираните в световен план производители на металорежещи инструменти и окомплектовка сме заинтересувани в установяване на здрави, дългосрочни връзки с потребителите на предлаганата от нас продукция. За дългият период от време на работата ни сформирахме надеждни делови контакти с много призводители на металорежещи инструменти, както в България, така и в чужбина, което от своя страна ни позволява да доставяме на нашите партньори огромен асортимент от инструменти и окомплектовка(практически пълен спектър). Организиранта схема на логистика предполага доставка на изделията в екстремни срокове(в рамките на 1-2 дни).

Отрикс ЕООД, гр. Габрово, има честта да представя на българският пазар инструменти и окомплектовка на производители като:

– ZCC-Cutting Tools – Europe;
-YG-1 EUROPE – „ОТРИКС“- официален дистрибутор на YG-1 за България.
– KINTEK
Нашите специалисти винаги са готови да Ви окажат съдействие по избора на металорежещите инструменти и усъвършенстването на технологичните процеси.

Повишаване на производителността, минимизация на инструменталните разходи, бързина и сигурност на доставките – всичко това ние гарантираме на нашите партньори.

Удобства
ВИДЕО
ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА
Все още няма оценки
Оцени първи този бизнес
Оцени
5
4
3
2
1
Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status