ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАН 4 days ago

Пренавиване и ремонт на електродвигатели

(5/5)
СНИМКИ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
ОПИСАНИЕ

DVJ е модерен сервиз с предмет на дейност – пренавиване и ремонт на електродвигатели и трансформатори. Днес, благодарение на дългогодишния си опит, в структурите на фирмата работят над 20 човека специалисти. Качеството и коректността към наши клиенти определя „DVJ SERVICE“ на сериозни позиции на пазара в цяла България.

Дългогодишният опит, професионализъм и сътрудничество с водещи световни фирми, производители на електроизолационни материали, подпомагат сегашният облик на фирмата. Всеки продукт е подбран с внимание, което да гарантира неговото качество и функционалност. Във всеки наш проект влагаме майсторство и прецизност.

Гледаме на клиентите като на партньори, с които създаваме връзки на уважение и доверие. Философията ни се гради върху усета за всеки детайл и върху вярата, че малките неща могат да доведат до големи промени. Затова всеки проект приемаме като предизвикателство, в което вплитаме желание, естетика, доза уникалност, максимална грижа и надеждност при всякакви работни температури за по-дълъг живот на вашия двигател.

От началото на 2017 година фирмата разшири дейността си като отвори Втора база и склад разположени на 300 м2 и откривайки нови 10 работни места.

електродвигатели ремонт на електромотори двигатели резервни части
Удобства
  • Онлайн пазаруване
  • Физически магазини
ВИДЕО
ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА
5.0
2 reviews
Оцени
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
qazqaz1
10.08.2020

супер са

Локация
Обслужване
Персонал
Цена
dir-bg.eu
20.08.2020

Професионалисти

Локация
Обслужване
Персонал
Цена
DMCA.com Protection Status