ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАН 4 hrs ago

Пътна помощ и репатрак София - RoadHelp.BG

(0/5)
СНИМКИ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
ОПИСАНИЕ

Найденови Ауто ЕООД предлага денонощна пътна помощ и репатрак за София и страната. При обаждане на телефон: 0878 424 097, може да поръчате пътна помощ за повредено превозно средство до посочения адрес. В рамките от 15 до 40 минути специалист от фирмата ще натовари колата ви на репатрак за гр. София.
Цени и услуги
Предлагаме изключителни ценови условия за всички наши Пътна помощ и репатрак услуги на територията на град София и цялата страна, репатрираме в Столицата и на 1000км обхват от нея.
Цените за нашите пътна помощ услуги са винаги съобразени с бранша и ситуацията, стремим се да предлагаме възможно най-ниски цени за репатрак. Стремим се да поддържаме възможно най-конкурентните цени за пътна помощ от 59лв. за гр. София.
Нашите предимства
Пътна помощ Найденови Ауто ЕООД е на пазара от 10 г. и за този период от време успя да разшири своето влияние върху цялата територия на гр. София, страната и чужбина. Благодарение на обширната мрежа – бързо можем да отговорим на обаждания от всяка точка на България и да помогнем на автомобилистите в извънредни, непредвидени ситуации на пътя.
RoadHelp.BG предлага на своите клиенти модерна платформа „Репатрак“.

Удобства
ВИДЕО
ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА
Все още няма оценки
Оцени първи този бизнес
Оцени
5
4
3
2
1
Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status