ПОСЛЕДНО ПРЕГЛЕДАН 7 days ago

DMD Design - интериорни панели за дома и офиса

(0/5)
СНИМКИ
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
ОПИСАНИЕ

Фирма DMD Design е единствената фирма на територията на България, специализирана в дизайна, изработването и инсталирането на стенни панели. С тях можете да декорирате всяко помещение, като му придадете автентичен и стилен интериор.
Стенните панели са най-иновативното решение в света на интериорния дизайн. Те внасят промяна във всяко помещение, като му придават красота и уют. Фирмата DMD Design разработва панели за стени, изработени от два вида материали: от комбинация между ПВЦ и дърво и от 100% рециклируем Полистирол. Стенните панели на DMD Design са изключително масивни, издръжливи и устойчиви на влага. Те са изработени от висококачествени материали, които създават усещане за естествен дървен материал и предлагат лесен монтаж.
Професионалистите от DMD Design могат да монтират вашите стенни панели или да ви дадат насоки как да извършите монтажа им сами. Още повече, фирмата предлага иновативната услуга за създаване на 3Д визуализация. Чрез нея получавате досег до вашия обект, илюстриран в различни вариации със стенни панели.
С DMD Design можете да превърнете и най-смелите си интериорни очаквания в напълно постижима цел. Фирмата ви предоставя висококачествено изпълнение, професионални насоки и специализирано клиентско обслужване. Ако искате цялостна трансформация на вашия дом или офис, без да надвишавате предвидения бюджет, то DMD Design е най-доброто решение за вас.

Удобства
ВИДЕО
ПОТРЕБИТЕЛСКА ОЦЕНКА
Все още няма оценки
Оцени първи този бизнес
Оцени
5
4
3
2
1
Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status