Кои секс играчки са сред любимците и на двата пола

Когато става въпрос за секс играчки, то още от сега да ви предупредим, че можем много да ви разказваме. Днес обаче не възнамеряваме да изпадаме в излишни разяснения, свързани с това кое изобретение за какво служи. Ще се фокусираме единствено върху онези играчки, които са се превърнали в любимци и на двата пола.

Кои секс играчки са предпочитани от мъжете и жените

Невъзможно е да не започнем с най-разпространената такава, за която сме почти сигурни, че всички вие знаете. Дори допускаме, че всяка втора жена е притежателка на поне един вибратор, който държи в нощното си шкафче.

Това е една от онези изобретения, за които не просто сме чували, но и сме имали удоволствието да пробваме. Дори все повече хора се отпускат и разговарят за разновидностите вибратори. За разлика от преди няколко десетилетия, когато тази тема беше табу, то днес нещата изглеждат по един наистина различен начин.

Що се отнася до това какви са видовете евтини вибратори и кой от тях е най-предпочитан и харесван, ще се опитаме да бъдем максимално кратки и ясни.

Колкото по-реалистична е една секс играчка, толкова по-предпочитана е тя. Напоследък потребителите са полудели по атрибутите, които са изработени от кибер кожа. Интересното при тях е, че докосвайки ги, вие почти не можете да ги различите от човешка плът. Ще откриете много такива модели в Sexo.bg.

Следващите еротични играчки, които успяват да възбудят интереса у човек, са дилдата. Те не са чак толкова разпространени, колкото вибраторите, но по нищо не им отстъпват, когато става въпрос за удоволствие и степента, която човек усеща, докато се забавлява в компанията на конкретното творение.

Какво още да знаем за тези интимни забавления

Разбира се, добре е да се консултирате със специалист или да прочетете достатъчно информация,  посочена ви от производителя, преди да преминете към използването на която й да е било от секс играчките, които имате възможност да откриете сред реномираните магазини.

И като стана въпрос за утвърдени магазини, тук е моментът да споменем за Sexo.bg. Ще попаднете на наистина атрактивен каталог, включващ всевъзможни секс изкушения, в които си струва да инвестирате.

Не забравяйте, че колкото по-често разнообразявате любовния си живот с партньора, толкова по-щастливи ще се чувствате и двамата.

Следващата играчка са вагиналните топчета, които са любими на почти всяка изкусителка. Те не просто доставят върховна наслада за нежните създания, но също така съумяват по великолепен начин да подобрят тонуса на влагалището. Страхотно е, нали?!

Сигурни сме, че тази статия ви е била интересна от началото до края, защото вдига завесите на една малко по-различна тема, на която не сме свикнали да говорим свободно помежду си!

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status