Оригинални маратонки: топ модели за есента и зимата

Преди около 40 години маратонките се смятаха за изключително спортни обувки. Почти невъзможно да си представим съвременния свят, където момчетата и момичетата са облечени в ботуши и обувки през цялата година. Тези обувки могат да се носят до късна есен, най-важното е да изберете правилния практичен и издръжлив модел. Това са тези, които влязоха в нашите топ класации, където се събират най-добрите оригинални маратонки за тези, които оценяват не само модата и стила, но и качеството и издръжливостта.

Нека заедно разберем кои марки създават най-удобните ежедневни оригинални маратонки, в които можете да отидете повече от един сезон!

Маратонки Nike

Оригинални Маратонки Nike

Ново за легендарната гама Nike с комбинация от горна част от естествена и изкуствена кожа – изглежда наистина стилно, ако предпочитате брутален силует и затворен връх. Този модел попадна в топ 10 на най-добрите ни маратонки преди всичко благодарение на издръжливия си гумен протектор. Много хора знаят, че ходенето по асфалт е най-важното, без такава помощ носите чифта си през първите месеци и ще чувствате постоянен дискомфорт поради износената подметка … Цената е съвсем нормална, за уникалните маркови маркови Nike дори е евтина.

Маратонки Onitsuka

Оригинални Маратонки Asics

Извън столицата марката Onitsuka е слабо позната, но напразно! Много достъпни, но в същото време висококачествени и практически неразрушими или маратонки, или маратонки, в които можете да оцелеете в атомна война. С тях можете, ако желаете, да играете футбол без никаква опасност за обувкит. Това със сигурност няма да се разпадне от удрянето на топката, въпреки че все пак препоръчваме да бъдете по-внимателни с обувките, които купувате не за спорт, а за ежедневно носене. Между другото, въпреки плоската подметка, с абсорбиране на удари, GSM е напълно в ред, те са наистина удобни за дълги разходки.

Маратонки Adidas

Оригинални Маратонки Adidas

Класиката на германската компания Adidas, която е преминала през не едно преиздаване. Родителите ни са мечтали за такива в младостта си, а днес, ако се включим и в разпродажбата, можем да вземем тези красавци за смешни пари. Покритата естествена кожа позволява на тези маратонки да не се страхуват от лошото време. Благодарение на олекотената стелка, дори такъв масивен модел на крака се чувства почти безтегловност. Произведени са в Индонезия – не Германия, разбира се, но вече не и Китай, какво качество е гарантирано.

Маратонки Reebok

Оригинални Маратонки Reebok

Може би най-известният модел Reebok в света – не грешим, ако кажем, че към момента вече са произведени стотици милиони чифтове от тези маратонки. И търсенето само нараства! Нищо чудно, че казват, че модата е временна, а стилът е вечен. Естествена кожа и отлично поглъщане на удари са може би двете основни характеристики на тази обувка. Ако желаете, можете да отидете и на баскетболното игрище в тях – масивната подвижна подметка позволява. Между другото, по същата причина този модел е високо ценен от миниатюрни момичета – не ток, но със сигурност ще изглеждате по-високи в такива обувки. Можете да намерите тези красиви мъже буквално във всеки магазин за спортни обувки и много често те се продават с добри отстъпки.

Маратонки New Balance

Оригинални маратонки NEW BALANCE

Тенденциите се променят, но New Balance е на върха на предпочитанията на съвременните градски модата за второто поредно десетилетие. Марката има изключително широка гама и като цяло почти всеки модел би могъл да влезе в нашия списък. Но 990v4 все още е легенда и един от основните скъпоценни камъни в колекцията NB. Меката подметка EVA прави тази двойка толкова привлекателна, че много модата предпочитат да не сменят обувките си в нещо по-топло през зимата . След тези маратонки всякакви обувки изглеждат тежки и неудобни. Велурът в комбинация с текстил на пръв поглед не са най-практичните материали. Но дори и да ви хване дъжд, ще забележите, че няма необратими последици за маратонките – защото е направен с душа и за хората!

Маратонки Salomon

Оригинални маратонки Salomon

Ако досега не сте чували за Саломон, тогава очевидно не ходите на туризъм. Тези, които обичат да се отпускат активно, отлично знаят, че марката просто няма конкуренти. В производството на обувки, в които можете да прекарате целия ден и да не изпитвате дискомфорт, независимо от условията на околната среда. Този конкретен модел се е превърнал в култ за дълго време и обикновено трябва да го търсите – търсенето за него е постоянно голямо. Вода, кал, стръмни спускания и изкачвания – тези чудовища не се страхуват от нищо. Заслужено първо място в нашата класация за най-добрите маратонки за качество 2020.

Прочетете още интересни статии в Блога за Оригинални и маркови маратонки на DIR-BG.EU.

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status