Професионално ресторантско оборудване - планиране и избор

Планирате да закупите кухненско оборудване за вашия ресторант? Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, когато избирате доставчици на ресторантско оборудване.

 1. Те трябва да имат продукти с високо качество
  Ако работите в професионална кухня, разбирате, че районът винаги е зает, като много от тях работят през целия ден. Когато търсите производител на кухненско оборудване, помислете за качествено оборудване, което е готово да се справи с тежката ежедневна употреба. Това може да бъде използвано или ново ресторантско оборудване.

Когато избирате ново оборудване, заложете на марки и видове модели, които са с високо качество. Що се отнася до използваните продукти, проверете продължителността на употреба и текущото състояние, преди да ги купите. Независимо от вида на уреда, който изберете, той трябва да бъде проектиран от търговски материал, който гарантира удължен експлоатационен живот.

Преди да закупите оборудване, планирайте какво точно е необходимо за вашата кухня

 1. Помислете дали да изберете традиционни или модерни опции
  Когато избирате доставчик на кухненско оборудване, може да се разкъсвате между традиционното и модерното оборудване. Докато някои кухненски консумативи може да се считат за традиционни, те са ефективни, когато се използват в промишлена кухня.

Чудесен пример е потопяемият ръчен пасатор, който се използва популярно за смесване на различни продукти като маргарита и майонеза. Някои консумативи имат функционална привлекателност, какъвто е случаят с електрическите мелнички за подправки.

Такива продукти са полезни за готвачите, тъй като ви спестяват времето, което ще използвате за разбиване на продукти.

 1. Вземете под внимание размерите на оборудването Измерете размерите на оборудването
  Размерът на вашата кухня ще диктува размера на оборудването, което трябва да имате предвид. Въпреки че е препоръчително да изберете ресторантско оборудване според нуждите си за готвене, никога не избирайте доставчик, който няма опции, които могат да паснат на вашето пространство.

Кухненски консумативи като блендери и тостери могат да паснат перфектно на всяко кухненско пространство. Ако имате голям плот, оборудване като машини за еспресо е чудесен избор. Въпреки това, големите уреди като фурни и съдомиялни машини трябва да бъдат правилно оразмерени, преди да бъдат включени във вашето пространство.

Преди да поръчате професионално ресторантско оборудване, измерете точното пространтсво

 1. Безопасността на оборудването трябва да бъде приоритет
  Когато става въпрос за избор на кухненски уреди, никога не трябва да пренебрегвате безопасността при използването им. Например, заложете на дръжки от неплъзгащ се материал, особено на ножове. Това е така, защото те улесняват беленето или нарязването на различни храни, дори с мокри ръце.

За да не се изгорите, изберете щипки с дълги дръжки и ключалка, за да не се отварят ръцете. Трябва също да знаете, че използването на електрически уреди около вода крие големи рискове. Уверете се, че използвате безжични консумативи, когато е възможно.

 1. Отделете време, за да научите повече за доставчика, научете повече доставчици на кухненско оборудване
  Когато имате нужда от търговски кухненски уреди, свържете се с реномиран търговец във вашия район. Въпреки това, преди да се ангажирате с продажба, научете повече за тяхната работа. гл
Ресторантско оборудване
Професионално кухненско оборудване от ТИМ ИНОКС

Изберете Професионално Ресторантско оборудване от ТИМ ИНОКС ЕООД

Другият важен аспект от извършването на основна проверка е научаването на тяхната репутация. Можете да проверите това, като прочетете онлайн рецензии на различни уебсайтове.

Също така е добра идея да посетите шоурума им. Това ще ви помогне да получите опит от първа ръка за типа продукти, които предлагат. Все още можете да получите съвет относно видовете оборудване, които най-добре отговарят на вашите бизнес нужди.

 1. Вашето кухненско оборудване трябва да е лесно за поддръжка
  лесна поддръжка
  Като се има предвид, че ресторантите имат голям оборот, трябва да помислите за нивото на поддръжка на вашето кухненско оборудване. Това включва аспекти като лекота на работа и съхранение.

Качеството на оборудването е най-важното, за да се гарантира бързия успех на Вашия ресторант

Също така е важно да обмислите процедурата, необходима за почистване на вашето оборудване, за да сте сигурни, че отговаря на санитарните стандарти, необходими за приготвяне на храна. Също така внимавайте за символа NSF, тъй като това показва, че е в съответствие със стандарта за безопасност на храните.

 1. Помислете за цената и енергийната ефективност на вашето оборудване
  Търговското оборудване може да заеме огромна част от първоначалния ви капитал. Ето защо е важно първо да се снабдите с най-важното оборудване. Уверете се, че избирате висококачествени продукти, за да избегнете необходимостта от честа подмяна във времето.

Не забравяйте, че качествените кухненски съдове могат да ви помогнат да поддържате чистотата и качеството на вашата храна. Друг важен аспект, за който трябва да помислите, е енергийната ефективност на вашето оборудване. Разглеждането на енергийно ефективни доставки ще намали загубата на енергия, което ще ви помогне да спестите огромни месечни сметки.

Има много уреди, които една търговска кухня изисква, за да гарантира, че работят ефективно. Може да е предизвикателство да знаете какво трябва да запазите или да оставите. Когато избирате доставчици на кухненско оборудване, уверете се, че те могат да предложат желаните от вас продукти.

Търсите висококачествено и рентабилно търговско кухненско оборудване за вашия търговски хотел? Свържете се с нас днес и ние ще ви помогнем да изберете продукта, който най-добре отговаря на вашите нужди.

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status