Уханието, което носите след себе си!

Случвало ли ви се е да се разминете с някоя дама, която освен, че ви оставя с отворена уста от харизмата, която носи, у вас се запечатва нейният парфюм и дори сте на път да я попитате кой е той?

Обикновено ароматите, които пасват идеално на притежателите си, са тези, които остават у вас това познато усещане. Разбира се, то може да не е само към дамите, но и към мъжете, а усещането е като сън в реалния живот.

Как да изберете дамски парфюми?

Ако искате да приличате на тези дами или господа, е важно да се запознаете с парфюмите, които могат да ви опишат идеално, като тези на парфюми Versace. Вероятно често срещан отговор, от дамите с качествени парфюми, е че любимият им парфюм е Versace Bright Crystal, класика в семейството на парфюмите и с титла на един от най-харесваните дамски, леки парфюми. Този аромат е много лек, нежен, идеален за лятото или дневен парфюм, който да описва една свежа и приветлива дама, с леки, загадъчни, но не натрапчиви нотки.

Следващият, който е ръка за ръка с този, е Versace Crystal Noir, разнообразието в милилитри ви дава възможност да пробвате дали този парфюм ви пасва. Много от парфюмите се съчетават идеално с характера на носителя си, но могат да се съчетаят и с това кога са поставени. Например, този парфюм е подходящ за вечерно излизане или по-студените сезони, но ако сте смела дама, която носи увереност в себе си, може да му се насладите дори през деня. Ароматът му не е натрапчив, но е по-силен и има интересни нотки в него, които са много типични за парфюмите на Версаче.

Как да изберете мъжки парфюми?

Versace са достатъчно голяма марка, която да произвежда аромати за всеки вкус, но днес ви представяме Versace Blue Jeans. Този аромат е е много разпознаваем и ако сте мъж, който е активен и иска аромат, който да допринася за неговата свежест, но изисканост, ще направите правилен избор, ако се сдобиете с този. Versace Red Jeans е другият от поредицата, който се различава с по-отличителен и забележим аромат, с по-силни нотки, за силните мъже. Този аромат е за онези, които притежават силна енергия и вземат решения с лека ръка.

Ароматът е подходящ за мъжете, които остават дълго в съзнанието и онези, които са със силна енергия и присъствие. Заложете на по-тежки аромати и онези, които ще накарат същността ви да се покаже от букет от аромати.

Парфюмерията може да бъде необятна тема, но парфюмите на Versace са направени за всеки вкус, могат да отговорят и на най-претенциозните, сред мъже и жени.

Това са само част от парфюмите, които можете да намерите в техните серии, но и са онези, които най-често сте срещали и дори помирисвали. Изборът на парфюм е важен, за да се чувствате уверени по всяко време и да се гордеете с уханието, което се носи след вас. Нека вие да сте следващата дама или господин, който да остави сън в реалността, на някой минувач

Само регистриран потребител може да оставя коментар. Влез or Регистрирай се
DMCA.com Protection Status